Het Restaurant

La Piccola Pergola - Heverlee - Het Restaurant Na vele jaren het restaurant La pergolla uitgebaat te hebben in Blanden besloten we in 2012 aan de Naamsesteenweg in Heverlee een nieuwe zaak te openen. La piccola Pergola. Een verhuis naar het sfeervolle Leuven biedt onze klanten de mogelijkheid een bezoek aan deze gezellige stad te combineren met onze vertrouwde gastronomische diensten.

Onze keuken en culinaire kwaliteiten zijn ongewijzigd. U kan als vanouds genieten van het beste van de Italiaanse en Franse tradities. Van smakelijke pastagerechten en verrukkelijke pizza's tot een sublieme osso buco, een overheerlijke saltimboca of een ossehaas zoals u het net graag bereid hebt.

In een aangenaam en sfeervol kader ontvangen we u graag voor een prettige en weldadige tijd. Eveneens voor familiefeesten, communiefeesten of andere gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. En ook in La piccola Pergola kan u alle gerechten meenemen.

Neem contact en reserveer uw plaatsje. Tot binnenkort.

Lapiccola Pergola, Naamsesteenweg 333, 3001 Heverlee Belgiƫ, ligging, Tel.: 016 40 90 02, Fax: 016 40 90 02, info@lapiccola-pergola.be, BTW BE0847 806 724 ,